cursusMet enige regelmaat proberen wij een cursus, workshop of soortgelijke activiteit te ontplooien voor zowel leden als niet-leden. Zo hebben wij in het verleden een cursus Sterrenkunde voor beginners aangeboden. Vanwege het succes van deze cursus heeft deze nu navolging gekregen in de vorm van een herhaling van deze cursus, zodat mensen die zicvh destijds niet meer konden inschrijven, opnieuw een kans hebben om deze prachtige cursus te volgen.

Cursus Sterrenkunde

Het heeft even geduurd, maar het is zover... Onze cursus "Sterrenkunde voor beginners"  staat gepland voor 19 oktober 2017. We hebben tenminste 10 deelnemers nodig om het door te laten gaan, dus we beginnnen vroeg met de aankondiging.

Als u er zin in hebt: de cursus duurt 7 weken, wordt op donderdagavond gegeven en kost totaal € 75,- inclusief cursusmateriaal en koffie of thee in de pauze.

U kunt zich opgeven bij onze secretaris via email of telefoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 074-2772631